GT Bøgestrømmens ungdomsrejsehold

I GTB har vi valgt at prøve noget nyt, vi planlægger at få 3 ungdomshold ud at rejse, nærmere betegnet til Riccione i Italien, fra d. 3/7-8/7 2022.

Der er en stor international gymnastikfestival, som vil kunne give vore gymnaster en oplevelse for livet. Og efter 2 sæsoner der har været præget af corona og nedlukninger, syntes vi det er lige hvad de unge mennesker har brug for, massere samvær og massere gymnastik, både som udøvere og som tilskuere.

I GT Bøgestrømmen har vi tidligere haft tradition for at, sende hold til udlandet for at lave opvisning, og alle deltagere har stadig en masse minder de jævnligt taler om. Derfor tager vi nu denne tradition op igen, det kræver selvfølgelig at gymnaster og forældre er med på ideen.

Vi har udvalgt Juniorspring, Spring/Rytmemix og GTB Aspirantpiger som de hold man skal gå på, for at kunne tilmelde sig vores rejsehold, det vil også være instruktørerne får disse hold der bliver ansvarlige for rejseholdet. Efter vores egen opvisning vil det nye hold blive dannet og de vil skulle lære en ny opvisning, hvor de alle får lov at vise det bedste de kan på deres niveau.

For at deltage på turen kræver det en vis egenbetaling, denne prøver vi dog at minimere så meget som muligt. Blandt andet vil vi prøve at finde opgaver holdene kan tjene penge på, vi vil søge fonde og sponsorer. Det bliver et stort arbejde, men hvis alle hjælpes ad, er vi sikre på vi nok skal komme i mål.

Så snart sommerferien er overstået vil vi sende meget mere information ud.

På snarligt gensyn

Instruktørerne på rejseholdet